Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA Møller Bil Oslo Vest - en annerledes bilbutikk

Publisert 02.desember 2019

Vi har alt du trenger til din ŠKODA hos Norges flotteste og mest moderne bilbutikk!

ŠKODA Møller Bil Oslo Vest ligger i tilknytning til kjøpesenteret CC Vest på Lilleaker i Oslo, med egen inngang fra nedre parkeringsplass. Åpningstider: 10-21 (9-19).

 

VERDENS FØRSTE DIGITALE SHOWROOM FOR ŠKODA

Bilde ansatte SKODA

– I all beskjedenhet: Vi har Norges flotteste og mest moderne bilbutikk!

Det sier markedssjef hos ŠKODA Møller Bil Oslo Vest, Ole-Ansgar Brenna Aall. Han, og Digital Content Manager Christina Eng, er enige om at digitalt showroom er fremtidens måte å kjøpe bil på.

 

EN ANNERLEDES BILBUTIKK

ŠKODA Møller Bil Oslo Vest åpnet 1. november 2017 på kjøpesenteret CC Vest i Oslo, som verdens første digitale konseptbutikk for ŠKODA. Her er det bare plass til fire biler av gangen, men gjennom digitale løsninger kan butikken likevel tilby alle de samme tjenestene som andre bilforhandlere.

– Kundene kommer hit og setter sammen bilen sin på høyoppløselige touch-skjermer sammen med oss, forteller Ole-Ansgar.

Dette er noe de fleste sitter hjemme og gjør over nett, men ved å flytte prosessen til butikken kan selgeren komme inn på et mye tidligere tidspunkt og hjelpe kunden i riktig retning.

– Noen finner ut at de klarer seg med en mindre bil enn de hadde trodd, og andre oppdager smarte løsninger som de kanskje ikke hadde tenkt på selv, sier Ole-Ansgar.

ŠKODA Møller Bil Oslo Vest har som eneste bilbutikk i området åpent til kl. 21 hver dag og kl. 19 på lørdager.

 

BRINGER BUTIKKEN TIL KUNDENE

ŠKODA Møller Bil Oslo Vest forsøker å møte utfordringene i bilbransjen med en ny og annerledes måte å kjøpe bil på. Derfor var det først og fremst viktig å finne gode lokaler for butikken. Valget falt naturlig på kjøpesenteret CC Vest på Oslos vestkant. Kjøpesenteret er direkte knyttet til de to store hovedfartsårene Ring 3 og E18, og det finnes rikelig med gratis parkeringsplasser.

I tilknytning til CC Vest har ŠKODA-forhandleren dermed tatt med butikken til kundene, og ved å følge senterets åpningstid holder de åpent til gunstige tider. Kunder hos ŠKODA Møller Bil Oslo Vest kan levere bilen på service mens de selv går og handler eller trener, eller spaserer ned til Lysaker stasjon og tar toget til jobb.

Bilde powerwall SKODA

– Nordmenn er langt fremme på teknologi og nytenkning, og utrolig positive til å handle bil gjennom digitalt showroom. I tillegg holder vi åpent når kundene faktisk trenger oss, og det er mange som setter stor pris på det, forteller Christina.

 

ELEKTRISK FREMTID FOR ŠKODA

Hittil har ŠKODA levert fossile biler, men det har allerede begynt å rulle inn noen spennende elektriske nyheter i butikken. ŠKODAs første elbil er CITIGOe iV, en smart bybil som lar deg kjøre opptil 260 km (WLTP) i ett strekk og som byr på mange praktiske løsninger.

Klikk her for å bestille nye CITIGOe iV til en ekstremt smart pris!

En annen og (bokstavelig talt) enda større nyhet er ŠKODA ENYAQ iV, ŠKODAs første store, elektriske familiebil. Over 8000 kunder har allerede satt seg på venteliste til den nye bilen, som er leveringsklar i 2020. ŠKODA ENYAQ iV leverer på alle punkter: Lang rekkevidde på inntil 500 km (WLTP), to elektriske motorer med totalt 306 hestekrefter og mulighet for både hengerfeste og firehjulstrekk.

Bilde Vision iV

I tillegg leverer bilen på alle områder som ŠKODA er så kjent for: God plass, smarte løsninger, innovativt design og mye bil for pengene.

– Fra et familieperspektiv er det en no brainer, forteller Ole-Ansgar, som selv er trebarnspappa.

– ŠKODA er overlegen på god plass og fleksibilitet, og helt rå på smarte løsninger. ŠKODA ENYAQ iV er spot on for barnefamilier! sier han.

Kunder av ŠKODA Møller Bil Oslo Vest er spesielt opptatt av elbiler, og Ole-Ansgar og Christina forteller at de gleder seg til en spennende periode neste år med salg av både fossile og elektriske biler i fin harmoni:

– Vi forventer enda større trafikk i butikken vår til neste år, og da er det en stor fordel at vi har 11 timers åpningstid, sier Christina.

VIL OVERGÅ KUNDENES FORVENTNINGER

ŠKODA har tatt et stort steg inn i fremtiden, med digitale showroom og elektriske nyheter som ruller inn i 2020. Som verdens første konseptbutikk for ŠKODA er ŠKODA Møller Bil Oslo Vest nærmest for en gründerbedrift å regne:

– Vi har åpnet en helt ny type bedrift her på CC Vest, og vi er en veldig sammensveiset gjeng som alle engasjerer seg for hvordan det går med butikken vår, forteller Ole-Ansgar.

– De fleste som kommer inn her har en forventning og et forhold til en bilforhandler fra før, sier Christina. – Vårt mål er å overgå disse og gi et enda bedre inntrykk slik at de vil komme til oss. Å være tilgjengelige for kunden, og yte god service er svært viktig for oss, sier hun.

Bilde SKODA service

I tillegg til bilsalg tilbyr ŠKODA Møller Bil Oslo Vest også en rekke tjenester innen verksted, enten du trenger service, EU-kontroll, ruteskift, dekkskifte eller annen reparasjon av bilen din. Vi har også bruktbilavdeling, delelager og alt annet man kan forvente av bilforhandleren sin. I tillegg tilbyr vi gode avtaler for leasing av bil, forsikring og finansiering fra ŠKODA Financial Services.

– Vi mener at det skal være minst mulig stress å forholde seg til bilforhandleren sin, og derfor tilbyr vi full pakke fra en liten butikk i et område der kundene allerede beveger seg i hverdagen, avslutter Christina.