Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vask av bilrute

Alt om bilhold

Vedlikehold av bilen er viktig. På denne siden finner du artikler med nyttige tips og råd til hvordan du best mulig vedlikeholder din bil.

 • Er bilen din ferieklar? Tips og råd til deg som skal på bilferie

  Det er mange som skal på bilferie i sommer. Her kommer noen tips og råd over hva som kan være lurt å passe på før du legger ut på langtur.

  Les mer
 • Steinsprutskade? Spar tusen-lapper på å få det fikset med en gang

  Har du fått steinsprutskade i frontruten? Det er lett å utsette en slik reparasjon, men det kan fort koste deg mer enn nødvendig.

  Les mer
 • Hjulskift

  Tid for hjulskift? Vi skifter ikke bare hjulene på bilen

  Det mange som velger å la profesjonelle ta seg av hjulskiftet når det er tid for å bytte til sommer- eller vinterdekk. Ikke bare fordi det er behagelig å slippe jobben selv, men også fordi du kan være helt trygg på at jobben blir riktig utført. Det er nemlig noen feller å gå i dersom det ikke blir gjort riktig, som igjen kan få store konsekvenser med tanke på din og andres sikkerhet.

  Les mer
 • Slik tar du vare på bremsene på bilen

  Vi er nå inne i en årstid der bremsene på bilen er spesielt utsatt for rustbelegg, grunnet fuktig vær med snø, slaps, salt og skitt. Rust sørger for hurtigere nedsliting av bremsebelegg, kan føre til kast i skivene, og vil kunne bedømmes som feil ved EU-kontroll. Her kommer derfor noen tips til hva du kan gjøre for å unngå rust på bremseskivene.

  Les mer