Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Rutereparasjon

Har du vært uheldig og fått en skade på frontruten din?

Vi reparerer steinsprutskader

Det er viktig å behandle steinsprutskader så raskt som mulig for å unngå at det oppstår større sprekker. Med ŠKODA ruteservice reparerer vi steinsprutskader raskt og enkelt, og bilen din blir like sikker som før. Med kasko eller delkasko betaler du ingenting for dette, og du slipper å bekymre deg for at skaden skal utvikle seg.

Om du skulle ha behov for helt ny frontrute hjelper vi deg selvfølgelig med det osgå. Vi benytter kun originale frontruter levert etter fabrikkens spesifikasjoner og alle ruter blir kalibrert for å sikre at eventuelle assistentsystemer fungerer slik de gjorde da bilen var ny. Dersom du har kasko eller delkasko vil det normalt sett være en egenandel på ca. 2000,-

 

Har du vindusviskere på bilen som ikke fungerer optimalt? Sørg for å få byttet så snart som mulig.

Slitte vindusviskere gir deg ikke bare dårlig sikt, men kan også føre til varige riper i frontruten. Været kan raskt endre seg i landet vårt, og det kan veksle mellom snø, regn og tåke. Volkswagen originale vindusviskere takler alle værforhold.

Nå har vi kampanje på ŠKODA originale viskerblader til kr 549,-

Bestill skift av vindusviskere ved å bruke vår verkstedbestiller under

Bestill verkstedtime

Her kan du bestille time hos vårt bilverksted direkte.

Bestill time her

Skademelding - bilglass

Du kan laste ned skademelding på bilglass i mitt bilhold