Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Verksted - Service

Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene. Vi ønsker å gi deg den samme opplevelsen når du har bilen til service. 

Høy kvalitet til en fornuftig pris

Service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Fordelen med å ta servicen din hos et ŠKODA-verksted er at vi gjennomfører servicen i henhold til foreskrevet vedlikeholdsplan. Våre mekanikere er eksperter på ŠKODA, og sørger for at din ŠKODA er i de beste hender.

ŠKODA Service gir deg følgende fordeler

  • Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter.
  • Ved å følge ŠKODAs  anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Denne fornyes ved hver utført ŠKODA Service.
  • Vi tar alltid vare på verkstedshistorikken på din ŠKODA
  • Våre autoriserte ŠKODA-mekanikere vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer
  • Vi bruker kun originale deler til din ŠKODA

 

Bestiller du EU-kontroll eller service online nå, får du med gratis hjulskift!


Hjulskiftet utføres samtidig som du er inne med din bil for service eller EU-kontroll. Bruk vår verkstedbestiller og huk av for gratis hjulskift dersom du ønsker dette.

Tilbudet gjelder kun ved online bestilling av service eller EU-kontroll. Gjelder t.o.m 30.november

Bestill verkstedtime

Her kan du bestille time hos vårt bilverksted direkte.

Bestill time her