Hos Møller Bil Oslo Vest har vi alt du trenger til din ŠKODA

Møller Bil Oslo Vest ŠKODA er en helt ny og unik konseptbutikk, som åpnet 1.november 2017, og tilbyr salg av nye ŠKODA-modeller. Hos oss får du god rådgivning fra kompetente selgere med mange års erfaring. Det er svært viktig for oss at du som kunde er fornøyd, og vi strekker oss langt for å yte god service. I tillegg utfører vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, ruteskift, dekkskifte eller annen reparasjon av bilen din. Vi tilbyr også gode avtaler for leasing av bil, forsikring og finansiering fra ŠKODA Financial Services.

Du får en annerledes bilopplevelse hos oss, og vi er Norges mest moderne ŠKODA-butikk med mange nye digitale løsninger. I våre nye lokaler har vi plass til tre nye biler i butikken og en bil i utleveringshallen. De resterende ŠKODA-modellene vises på digitale plattformer. Vi har fire demonstrasjonsbiler hvis du ønsker prøvekjøring av ŠKODA. Konseptbutikken tilhører Møller Bil Oslo Vest, tidligere Møller Bil Skøyen, som åpnet dørene i 1956 og har lang tradisjon for å gi den beste servicen og kompetansen. Du finner oss i tilknytning til CC Vest kjøpesenter, som ligger 10 minutters kjøretur fra Oslo. Vi følger senterets åpningstider, og har åpent til kl 21 på hverdager og kl 19 på lørdager. Slik kan du fint rekke innom oss etter jobb.

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede med 42 bilforhandlere på tvers av landet. Alle våre forhandlere har også bilverksted, hvorav 11 av bilverkstedene har konkret spesialisering innen bilskade. Møller Bils ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil, bilhold og bilservice. Hos oss skal det være enkelt og komme innom for å skifte motorolje raskt, få hjelp til et dekkskifte, be om et godt tilbud på billån og bilforsikring eller å bestille en EU-kontroll, for å nevne noe.

Velkommen til oss i Møller Bil.