Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Lyktene på nye ŠKODA ENYAQ: SLANKE, DYNAMISKE OG KRYSTALLKLARE

Publisert 19.august 2020

Den nye helelektriske SUV'en ŠKODA ENYAQ representerer en evolusjon for ŠKODA's designspråk, på makronivå og i detaljene, sånn som lyktene.

Fremtiden's designspråk

For designerne hos ŠKODA, gir den nye el-suv'en en mulighet til å designe detaljer som vil skille ENYAQ fra de andre ŠKODA modellene og bringe designspråket inn i fremtiden, men samtidig holde det ekte ovenfor det tjekkiske designet.

Petr Nevřela beskriver designet som forlokkende og vennelig, med en dynamisk følelse og et moderne utseende. Petr sier videre - Det var klart fra starten av, at ŠKODA's første fullelektriske SUV, ville få forntlykter med «state-of-the-art» full LED matrix teknologi.

Hvordan ser de ut?

Det er en veldig subtil del av «daytime» lysene med stilfulle øyenvipper, og hoved LED modulen har en heksagonal form.

Front og baklyktene gir ENYAQ en innovativ følelse, men med ŠKODA's allerede kjente designspråk, som følger evolusjonen gjort med SCALA, KAMIQ og OCTAVIA modellene.

De presise linjene, den geometriske anordningen og spesielt det krystallklare glasshuset vil være en sjarm for øyet, og detaljene vil komme fra frem fra de forskjellige vinklene øynene ser og under de forskjellige lyssettingene.

Lyktene vil også komme med en leken, men sofistikert, lyseffekt. Hvor baklyktene tar form i subtile linjer som fremhever det tredimensjonale utseende. Lyktene omslutter bilen og personifiserer utseende, som gjør at ENYAQ blir et frempek på det futuristiske ŠKODA.