Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

INTERIØRET I ŠKODA ENYAQ: Luftig, romslig og komfortabelt.

Publisert 20.august 2020

ENYAQ er det tsjekkiske bilfirma sitt nye flaggskip. Det blir den første bilen som de lager på den nye MEB plattformen, og det kommer med endringer og nye interiørkonsepter.

Hjemmekoslig 

Det nye interiøret er basert på en helt ny filosofi. Det er designet sånn at fører og passasjerer skal føle at bilen er hjemmekoselig. Den tekniske utviklingen som gjør den følelsen mulig, er MEB plattformens flate gulv og lange akselavstand. Plattformen gir ekstra rom for mer luft og praktiske løsninger av interiøret. MEB bringer også nye digitale tjenester, som blir brukt til å kontrollere bilen og gjør at bilen kommuniserer bedre med fører og passasjerer. Et av nøkkelegenskapene er den nye 13 tommers dashbord displayet og det innovative «head-up» displayet med utvidet realitetsfunksjoner.

 

Romslig

Den nye «Digitale anordningen» av interiøret muliggjør for de simple, minimalistiske linjene som utgjør en følelse av romslighet. På samme tid understreker interiøret en moderne kombinasjon av materialer som skaper en rolig atmosføre inne i bilen. Det vil også bli enklere for kunder å tilpasse interiøret etter sin smak og preferanse. Istedenfor den vanlige metoden, hvor du får presentert en liste med utstyr, tilbyr ŠKODA det de kaller «Design Selections» for første gang. «Designe Selections» minner om moderne bomiljøer, med egenskaper som koordinerer farger og materialer perfekt.

Bærekraftig materiale 

I tillegg vil valget av materialer i den nye ENYAQ representere et bærekraftig mål. Setetrekket er for eksempel mulig å få med en kombinasjon av 40% ull og 60% fibre laget av resirkulert plastikkflasker. Den cognac-fargede trekket får sin farge fra et oliventre blad