Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA CITIGO e iV

Fra a til b med e.

ŠKODA CITIGOe iV har det siste av teknologiske nyvinniger og eMobility. I kombinasjon med elegant design med utpreget kjøredynamikk er CITIGOe iV den perfekte partner - uansett hvor turen måtte gå. Med en smidig motor og generøs rekkevidde på inntil 260 km finnes det ingen grenser. Dessuten er den økonomisk da den krever mindre service og vedlikehold.

Og det beste av alt: ŠKODA CITIGOe iV kjører utslippsfritt og er fulladet med kjøreglede.

HELELEKTRISKE ŠKODA CITIGO e iV FRA 199.000,-* 

Inkl. metallic lakk og oppvarmet frontrute.

Bestill prøvekjøring knapp  Kontakt oss knapp

Eksteriør og detaljer

 

         

Interiør 

 

        


Den beste utsikten har du fra innsiden
Mens byen holder deg på tå hev, er CITIGOe iV det perfekte fristed. Gjennomtenkte interiørdetaljer og en rekke komfortfunksjoner gjør at du alltid kommer frem med et smil om munnen. CITIGOe iV kan ved første øyekast se liten ut, men synet kan bedra. Med smarte seteløsninger, som kan felles ned og overraskende generøst bagasjerom (250 liter, noe som er større enn hos de fleste konkurrentene), er det utrolig hvor mye du faktisk får med deg på tur.

iV teknologi
CITIGOe iV er en spennende og smidig bybil som også er også morsom og lettkjørt. Med en effektiv og kvikk elektrisk motor på 83 hk og en rekkevidde på inntil 260 km beviser CITIGOe iV at selv små byelektriske biler er særs kapable til å levere gode kjøreprestasjoner. Batteriene lader du også når du er på farten - og med hurtiglading har du 80% kapasitet igjen på bare en time. God tur!

 

* Pris gjelder bil levert Oslo. Frakt- og leveringsomkostninger kommer i tillegg. Pris veil. levert forhandler. Elektrisk forbruk fra 14.5 kWh/100 km (WLTP blandet kjøring), CO2-utslipp: 0 g/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Alle priser er eks mva.