Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA Møller Bil Oslo Vest ligger i tilknytning til kjøpesenteret CC Vest på Lilleaker i Oslo, med egen inngang fra nedre parkeringsplass. Åpningstider: 10-21 (9-19).

ŠKODA Møller Bil Oslo Vest åpnet 1. november 2017 på kjøpesenteret CC Vest i Oslo, som verdens første digitale konseptbutikk for ŠKODA. Her er det bare plass til fire biler av gangen, men gjennom digitale løsninger kan vi likevel tilby alle de samme tjenestene som andre bilforhandlere.

Hos ŠKODA kan du velge mellom alt fra den lille, smarte bybilen til familieklassens desidert romsligste bil med massevis av plass og komfort i en sporty innpakning. Eller hva med en av våre råtøffe SUVer?

Simply Clever er blitt synonymt med merkenavnet ŠKODA og handler om den praktiske tankegangen bak alle de små, men viktige detaljene i våre modeller. Smarte løsninger som gjør at bilene våre ikke bare tilfredsstiller kravene du har til teknologi, sikkerhet og kvalitet – men som også gjør opplevelsen bak rattet til noe du vil glede deg over - hele veien. 

Bilmodeller
Ønsker du å lese mer om de ulike ŠKODA-modellene kan du gjøre det her.

Finansiering
Vi tilbyr finansiering fra ŠKODA Financial Services.

Leasing
Leasing av bil blir stadig mer populært. Vi tilbyr leasing både til privatpersoner og bedrifter.