Ta service og reparasjon på din ŠKODA på vårt verksted i Lilleakerveien 22

Kart 

Møller Bil Oslo Vest har et av Norges mest moderne verksteder, og tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA. Vårt ŠKODA-verksted ligger separert fra konseptbutikken. Så dersom du skal levere bilen din på verksted gjøres dette i samme lokaler som Møller Bil Oslo Vest Volkswagen. Vi hjelper deg enten du trenger service, EU-kontroll, ruteskift eller reparasjon av bilen din. Når du har behov for dekkskift har vi et samarbeid med Mitt dekkhotell slik at dekkene dine blir lagret optimalt til neste sesong. Vi har også tre elektriske sykler til utlån som du kan bruke når du har bilen på service hos oss.

Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, også når du har bilen på service. Møller Bil Oslo Vest er et ŠKODA-sertifisert verksted, og leverer alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. Derfor har vi har sertifiserte mekanikere som er eksperter på ŠKODA, og som gjør sitt ytterste for at din bil skal holde seg i god teknisk stand. Mekanikerne våre er også online med fabrikken og bruker alltid originale deler fra ŠKODA.

 

Jevnlig service og vedlikehold

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODAverksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. I tillegg opprettholder du garantien på bilen din når du bruker vårt verksted.

 

Bestiller du EU-kontroll eller service online nå, får du med gratis hjulskift!

Hjulskiftet utføres samtidig som du er inne med din bil for service eller EU-kontroll. Bruk vår verkstedbestiller og huk av for gratis hjulskift dersom du ønsker dette.

Tilbudet gjelder kun ved online bestilling av service eller EU-kontroll. Gjelder t.o.m 30.november

Bestill verkstedtime

Her kan du bestille time hos vårt bilverksted direkte.

Bestill time her