Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

klasseledende på plass

Den kompakte SUVen er 4,38 meter lang, 1,81 meter bred og 1,6 meter høy. Til tross for kompakte ytre mål, har ŠKODA-ingeniørene lykkes med å lage en SUV med en av klassens romsligste kupèer, og ikke minst god benplass som ŠKODA er kjent for. Bagasjerommet er på 521 liter, og når bakseteryggen legges ned, økes volumet til 1630 liter. De nye VarioFlex-setene gjør at KAROQ lett kan tilpasses ulike behov. VarioFlex-systemet er standard på Style og består av tre separate seter. Setene kan justeres individuelt og enkelt tas inn og ut etter behov. Med enkle grep får KAROQ et bagasjerom på hele 1810 liter.


ŠKODA Connect

ŠKODA KAROQ er helt i tet i klassen når det kommer til innovative løsninger og tilkoblingsmuligheter. ŠKODAs nye online-tjenester, ŠKODA Connect består av tre hoveddeler:

Infotainment Online inneholder nye informasjons- og navigasjonstjenester som online trafikkinformasjon, vær, nyheter, nærmeste bensinstasjon med drivstoffpriser m.m.

Care Connect – gir tilgang til fjernstyring av utvalgte funksjoner via smarttelefonen. Bilen kan også selv melde fra til foretrukket verksted når det er tid for service.

SOS Nødanrop – melder automatisk fra om det skulle oppstå en ulykke og kan i tillegg aktiveres manuelt via en egen SOS-knapp i bilen.

 

Assistentene hjelper deg

Nye ŠKODA KAROQ tilbys med en rekke førerassistent-systemer som bidrar til å øke sikkerhetsnivået og komforten i bilen. Det inkluderer Park Assist som hjelper føreren med å parkere, Lane Assist som assisterer føreren med å holde seg i kjørefilen og Traffic Jam Assist som automatisk bremser og gasser bilen under køkjøring. Blind Spot Detect og Front Assist bidrar sammen med Emergency Assist til å gjøre kjøringen mer komfortabel og sikker.

 

Smarte løsninger

KAROQ er utstyrt med mange praktiske løsninger, som for eksempel egne kroker til handleposene i bagasjerommet, isskrape i tanklokket og paraply under passasjersetet. Mulighet for VarioFlex-system i baksetet, trådløs lading til mobilen m.m. er bare noen av det som gjør nye ŠKODA KAROQ "Simply Clever".

 

Motoralternativer

Leveres i utstyrsversjonene Ambition og Style

  • 1,0 TSI 115 hk
  • 1,0 TSI 115 hk 7-trinns DSG (Aut.)
  • 1,5 TSI 150 hk
  • 1,5 TSI 150 hk 7-trinns DSG (Aut.)
  • 1,6 TDI 115 hk
  • 1,6 TDI 115 hk 7-trinns DSG (Aut.)
  • 2,0 TDI 150 hk 4x4
  • 2,0 TDI 150 hk 7-trinns 4x4 DSG (Aut.)

Fra juni i 2018 kan KAROQ leveres med 2,0 TDI 190 hk og i løpet av andre halvår 2018 blir 4x4 også tilgjengelig på 1,5 TSI 150 hk.

 

Fem stjerner i EURO NCAP

ŠKODA KAROQ fikk topp score med fem stjerner av den uavhengige sikkerhetsorganisasjonen som tester nye biler, (Euro NCAP) Det gjøre den til en av de sikreste bilene i sin klasse.

Rangeringen tar utgangspunkt i fire forskjellige elementer, passasjerbeskyttelse for barn, passasjerbeskyttelse for voksne, fotgjenger beskyttelse og førerassistansesystemer. På passasjerbeskyttelse for voksne oppnår ŠKODA KAROQ hele 93%, noe som plasserer den blant de beste i sin klasse.

 

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker prøvekjøring eller mer informasjon om nye ŠKODA KAROQ.

 

Kilde: moller.no og skoda.no