Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA KAROQ SCOUT

Publisert 03.august 2018

Endelig kommer ŠKODA KAROQ som SCOUT!

I oktober 2018 får vi endelig se familie-SUVen ŠKODA KAROQ SCOUT på bilmessen i Paris. Bilen har et sporty og robust utseende og leveres med 4X4-firehjulstrekk som standard. Bilen har utmerkede kjøreegenskaper og egner seg godt for bykjøring, men med understellsbeskyttelse kommer SCOUT også frem uten problemer der bilveiene tar slutt.

Motorer:

Av motorer lar ŠKODA deg velge mellom en bensinmotor og to dieselmotorer på KAROQ SCOUT:

  • • 1.5 TSI 150 hk med 7-trinns DSG automatgir
  • • 2.0 TDI 150 hk med enten 6-trinns manuelt gir
  • • 7-trinns DSG automatgir og 2.0 TDI 190 hk med 7-trinns DSG automatgir.

 Utstyr og detaljer:

ŠKODA KAROQ SCOUT er utstyrt med detaljer som SCOUT-logo på frontskjermene, karroserielementer i krom og sølv, mørke vinduer bak, beskyttelseslister rundt hjulbuene samt 18-tommers Braga lettmetallfelger i antrasitt. Ønsker du større felger kan 19-tommers Crater lettmetallfelger i antrasitt bestilles som ekstrautstyr. På innsiden har SCOUT fått nydesignede setetrekk med brodert SCOUT -logo på. Multifunksjonsrattet i skinn, pedaler med elementer av rustfritt stål og LED-pakke med kupébelysning hever det tøffe inntrykket ytterligere.

Smarte og funksjonelle løsninger:
SCOUT leveres med digitalt instrumentpanel med ulike visninger som føreren kan velge mellom. Kjørmodus har også ulike innstillinger og en egen offroad-innstilling som kan brukes i tøffere terreng. ŠKODA Connect er standard og sørger for at bilen alltid er på nett. Er uhellet ute kan bilen varsle nødetaten selv.


ŠKODA KAROQ SCOUT er den perfekte SUVen for aktive familier som ønsker en trygg og robust bil med tøffe detaljer.


Vi forventer at bilen kan bestilles mot slutten av året med levering i begynnelsen av 2019.