Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

CITIGO e iV

ŠKODA CITIGOe iV er en liten og praktisk elbil med lang rekkevidde inntil 260 km (WLTP). Pris fra 208.580,- 

 

ELBilen som passer de fleste hverdagslige gjøremål

ŠKODA CITIGOe iV er en praktisk, liten by- og hverdagsbil. Med en rekkevidde på inntil 260 km etter WLTP passer den perfekt for de fleste hverdagslige gjøremålene som kjøring til og fra jobb, henting i barnehage. Den er liten og nett, og derfor lett å parkere f.eks i byen. De første kundene som bestiller kan forvente å få bilen sin levert i januar 2020. I tillegg til lang rekkevidde, kan man også forvente smarte ŠKODA-løsninger som gjør hverdagen litt enklere. 

 

Pris på ŠKODA CITIGO e iV

Elbilen ŠKODA CITIGOe iV tilbys i utgaven Style, til henholdsvis 208.580,- kroner (inkl frakt og levering). Til tross for sin beskjedne størrelse (3 597 mm lang og 1 645 mm bred) har den smarte lille elbilen et romslig interiør for fire personer og et bagasjeromsvolum på 250 liter. Legger man ned baksetene, øker den totale bagasjeromsplassen til hele 923 liter.

 

 

Skoda Citigoe iV

Rekkevidde og lading

CITIGOe iV har forhjulstrekk og den elektriske motoren yter 61 kW. Maksimalt dreiemoment er 210 Nm. Batterikapasiteten til ŠKODA CITIGOe iV er på 36,8 kWh, noe som gir en rekkevidde på inntil 260 km etter WLTP-standarden. Batteriet kan lades fra 0 til 80% på en time med 40 kW hurtiglader. Med en 7,2 kW veggmontert ladeboks, blir ladetiden til 80% litt over fire timer – hvilket gir en fulladet bil hver morgen, om man lader over natten.

 

Utdrag standardutstyr: 

  • Delt/nedfellbart baksete
  • Innvendig krompakke 
  • Kombiinstrument CITIGOe iV
  • Kjørecomputer
  • Midtkonsoll med 12V-uttak
  • Oppvarmede forseter
  • Radio Swing DAB+ med fargedisplay, 2 høyttalere 

Skoda citigoe iV

Ta gjerne kontakt med oss for tilbud eller mer informasjon om nye ŠKODA CITIGOe iV